BEFRIENDE OG MAGISKE RETREATS OG OPPLEVELSER PÅ LONIN

Velkommen til Lonin. En fantastisk plass der gresset føles litt grønnere.
Naturen her er magisk. Et gammelt laftet småbruk rammet inn av fjellvann og skog. Du går på stier mellom husene i vakker blomstereng. Alle mennesker som kommer til Lonin blir berørt og de fleste kommer igjen og igjen. På Lonin har vi gode overnattingsplasser, deilig mat og mange spennende kurs. Vi dyrker, fisker og plukker fra naturens spisskammer. Vi har lykkelige bier og du kan få kjøpt verdens beste honning her. Alle kursene handler om naturens påvirkning på oss mennesker. Vår naturlige visdom.

Ønsker du å finne din tilknytning til naturen kan du velge et av vår kurs.

Vi holder Yorba retreat for kvinner, Vardebygging for menn, Barbeint helger for par, Drømmehelg for mor og datter, Villstrikk og Yorba og Lev på naturlig-vis.

Håper du finner veien til oss. En oase bare 2 timer fra Oslo.

Du må rett og slett bli med til Telemark for å oppleve Loninfølelsen . Eller lese hva tidligere deltagere har sagt:

" Dette har vært utrolig inspirerende, og gitt meg en innføring i min egen kropp og hvilken kraft den faktisk har hvis jeg lar den komme frem -og snakke til meg. Tusen takk ! Kommer tilbake "

"Så deilig, Et stort indre smil fordi kunnskap om helse og kropp er integrert og formidlet så naturlig. Dette er helhet og godt å ta i mot sammen med andre kvinner "

"Fantastisk helhetsopplevelse"

" Takk for bevisstgjøringen rundt min kvinnelighet og den styrken og energien jeg har i meg"Det har vært en gave til meg selv "

Øvelser for kropp og sjel på et koselig småbruk i skogen. En energiboost rett og slett.


YORBARETREAT:

For deg, vakre kvinne uansett alder. Bli med ut i kraftfull natur og bli inspirert av andre kvinner. Du vil oppleve Yorba ute og inne, din naturlige dans, inspirasjon fra kvinner i forskjellig fase i livet og nærende viktige samtaler.

Overnatting i deilige senger i 1,2 eller 3 sengs rom og god kortreist vegetar mat.

Denne helgen utforsker vi gleden over å være en naturlig vis kvinne og energien i den følelsen. I felleskap. I forskjellige faser og alder. Sammen lærer vi av hverandre. Det begynner med jording og naturen tett på prosessen. Vi åpner for en tillit til alt som er vakkert , sårt, kraftfullt og ærlig.

Retreaten holdes av Vibeke Vigeland. Skaperen av Yorba med en spesiell kjærlighet til kvinnens vesen.

VARDEBYGGING :

Opplev en helg med gutta der du kan utfordre din mannskraft og lære om livets balansekunst.

Samhold, tre- ning og natur er stikkord for dette kurset som er forbeholdt menn. Livet kan oppleves som en varde. Du kan bygge den høy og sterk men når du skal legge på den siste stenen på toppen kan den rase helt eller delevis. 

Eller den kan stå i årevis som en bauta.

Vi bruker naturen til å få kontakt med den varige styrken, den som gjør at du står sterkt i deg selv.

BARBEINTHELG FOR PAR

Hva med en lærerik barbeinthelg sammen? En mulighet til å oppleve hverandre naturlig og ærlig. Sammen med andre og samtidig i nærvær for hverandre.

For par som ønsker å berike hverandre og styrke forholdet gjennom gode opplevelser og øvelser i vakker vill natur. Her er det vann, skog og fjell. Formålet er å utvikle nysgjerrigheten for hverandre og skape gode, nære øyeblikk. Ha det gøy og bli enda mer forelsket.

Dagene starter med paryoga. Mulighet for turer i flott natur i fjell og skog, eller en dag i solen ved vannet. Tid for å nyte livet og hverandre. Noen timer i løpet av dagen er satt av til spennende øvelser som styrker forholdet og morsomme sammarbeidsoppgaver. Vi har tid til gode samtaler om viktige temaer og å lage sunne måltider sammen. Om kvelden samles vi rundt et felles bål eller bare er sammen med vår kjære.

MOR OG DATTER RETREAT

”Et trygt felleskap gjør det lettere å stå sterkt alene.” Noe magisk skjer når mor og datter deltar sammen med full tilstedeværelse for hverandre i dyp respekt og masse kjærlighet. Intensjonen er å støtte hverandre som trygge og sterke kvinner.

Vi gjør Yorba og øvelser for å styrke relasjonen og se hverandre med nye øyne. Vi nyter naturen sammen i ro og dyp pust, danser blomsterengen og samles rundt bålet. Helgen er uten mobil så vi kan gi plass tilhveraødre og de gode samtalene.


Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Lonin.

Det er et sted vi ønsker å dele med natur elskere som oss selv. Da vi kom hit for første gang gjorde hjertet et hopp. Det var som å bli forelsket, naturen her er så kraftfull.

Det er en oase og en viktig pustepause for alle som kommer hit. Vi gleder oss veldig til å møte deg.

Hilsen fra Vibeke og Lars Vigeland

Har du spørsmål ring 93669999 eller send en e-post til vibeke@naturlig-vis.org

_DSC8839.jpg
_DSC5952.jpg