PLANTEMAGI

7. – 9. Juni 2019

planter7.jpg
planter4.jpg
planter2.jpg

Eksperimenter og utfold dine egne kreative ideer under kyndig veiledning av Ann Kristin Ulrichsen. Skogens miljøvennlige alkymi gir ren magi når vi tryller om gamle eller nye klær, sjal, puter, eller kunstverk på papir til vår store glede over det naturen tilbyr. Vibeke inviterer til deilige morgenøvelser og om kvelden samles vi rundt bålet. Om du tror du vil være med på eventyret i sommer skogen - ta kontakt

Vi skal være på gården Lonin i Telemark som ligger i kraftfull natur omkranset av  skog, fjell og vann. Kun 2 timer fra Oslo. Vi starter fredag 31 mai kl 18.00 og avslutter søndag2 juni kl 16.00 Helgen koster 3500,- inkludert undervisning, opphold og mat.  

Påmelding til vibeke@moden.no  eller annkristinulrichsen@gmail.com

Ann Kristin Ulrichsen er optatt av å ta vare på naturen. Hun har reis i over 10 år og lært av urfolk i Australia og India. Deres ydmykhet til natur, mennesker og dyr er noe vi begge deler. Det å spille på lag med naturen blir viktigere og viktigere. Det er også filosofien til Naturlig-vis. 

planter3.jpg
planter8.jpg

Eco dye - Denne kunstformen gir fantastiske resultater. Fargene holder i årevis og plaggene du lager blir helt unike.  Vi tryller med papir og lager de vakreste kunstverk (inkludert)
 Ta med å tryll om dine gamle hvite klær, skjerf, sjal, ull undertøy, i naturmaterialer (helst i ull eller silke) 
 Ev. du kan kjøpe på kurset og farge ditt eget Kashmir sjal, silke puter, chiffon sjerf m.m. om du vil lage mer.

Ann Kristin lærte Eco Dyes når hun bodde i Australia av 3 meget dyktige lærere: Kirsten Ingemar, India Flint og Anne Leon. Hun holder kurs for skoler og familier på Sjøholmen.com  - Barnas Kunst og Kulturhus.

Vibeke Vigeland er danser og kropsterapaut. Nå har hun skapt deilige øvelser for deg, med fokus på en myk og sterk kropp. Med pust og myke bevegelser vil du oppleve at morgenøvelsene gir deg en god tilstedeværelse. 

På Lonin tar alle godt vare på hverandre og stedet gir deg ro og ny energi. 


PLANTEMAGI 7.-9- JUNI
3,500.00
Quantity:
Add To Cart