HØSTHELG FOR MOR OG DATTER

Bli med på en unik høsthelg for mor og datter

For jenter i 11-14 års alder sammen med mor eller en annen voksen

3-6 oktober 2019

Jeg er mamma til en fantastisk datter. Når hun var 12 år arrangerte jeg flere ferier og helger sammen med andre mødre og døttre i 11-14 års alderen. Jeg ønsket å binde et sterkere bånd til datteren min før hun gikk inn i full blomst. Vi lekte og badet, gav hverandre massasje, pratet og laget mat sammen. Hver morgen hadde vi yoga i gresset og gjorde morsomme øvelser og konkurranser for å styrke relasjonen. Vi var helt uten mobil på et småbruk i Telemark. Det var fantastisk. Nå inviterer vi deg og din datter til en unik helg i vakker natur. 

Dere får eget rom sammen, nydelige opplevelser og vil reise hjem med mange verktøy for å gå  inn i ungdomstiden på en bedre måte. Det krever investering å skape gode relasjoner, dette er helt unikt mulighet !

morogdatter2.jpg

Dagene starter med deilig morgenyoga. Vi går turer i flott natur, leker, bader, gjør spennende øvelser som styrker relasjonen og morsomme sammarbeidsoppgaver. Vi har gode  samtaler om viktige temaer og sunne måltider. Om kvelden samles vi rundt bålet eller danser sammen.

Fordelene ved å delta sammen er å styrke relasjonen mellom mor og datter, gi økt selvtillit og et sundt kroppsbilde. Skape en  trygg og respektfull kommunikasjon og ha det gøy sammen. 

salen.jpg
indianere_4.jpg
sommerleir bilde_3.jpg
lonin_utenfrainn.jpg

”Et trygt felleskap gjør det lettere å stå sterkt alene.” Derfor er det viktig at  mor og datter deltar sammen. Intensjonen er å støtte våre døtre så de kan vokse opp som trygge og sterke kvinner. Det gjør vondt å se hvordan unge jenter strever, allerede tidlig i ungdomstiden. De fortjener  hjelp og mange gode kvinner rundt seg i denne sårbare tiden. Disse dagene vil gi en unik mulighet til å styrke overgangen fra barn til ung kvinne.

Vi reiser til Lonin som ligger vakkert til ved Blefjell med fantastisk natur, fjell og  badevann rett ved. Her kan vi boltre oss og bare være sammen. Nyte skogens ro uten forstyrrelser. Uken er uten mobil. Kjøretid : 2 timer fra Oslo. Transport kan ordnes fra Kongsberg for 500,-

Kursholdere er Vibeke og Clara, mor og datter.

Kursholdere er Vibeke og Clara, mor og datter.

Pris for en langhelg er 4500,-  for begge. Inkluderer opphold i eget rom for mor og datter. Deilig hjemmelaget mat. Kurs og øvelser. Det er mulig å sette av tid til individuell oppfølging hvis det skulle være nødvendig. 

OM KURSHOLDERNE

Jeg (Vibeke) er en erfaren kursholder, og kurset er basert på tidligere erfaringer fra lignende kurs , et helt liv i arbeide med unge jenter og organisasjonen Pathway to wommanhood i Australia hvor de arrangerer store samlinger med mødre og døtre. 

Min kunnskap kan bidra til økt forståelse for  de utfordringer jentene står ovenfor. Den vil gi dere viktige verktøy inn i ungdomstiden og ikke minst styrke båndet mellom mor, datter og andre kvinner

Clara er 20 år og har vært med på mange lignende kurs. Både som mor/datter og egne erfaringer. Hun har deltatt på mestringsleir for ungdom og har mange år med teater og sang. Hun har også vært med på 4 av Art from heart to heart sine ungdomsreiser til Afrika.


HØSTHELG FOR MOR OG DATTER 3-6 oktober
4,500.00

For jenter i 12-14 års alder sammen med mor eller en annen voksen

3-6 oktober 4500 ,- for begge. Inkluderer opphold i eget rom for mor og datter. Deilig hjemmelaget mat. Kurs og øvelser. Det er mulig å sette av tid til individuell oppfølging hvis det skulle være nødvendig. 

Påmelding  ved betaling.
For spørsmål ring Vibeke på mobil 93669999.

Kursbetingelser

Praktisk info om Lonin

Quantity:
Add To Cart