TRE NING OG BUESKYTING FOR UNGE GUTTER

Kreativ og morsom utendørs trening

jacob_håndstående.jpg

Er du en person som synes at konform trening ofte kan bli kjedelig ?

Hvorfor ikke ta treningen ut i skogen? Bruke stokker som vekter, gjøre cardio ut av trefelling og gjøre calisthenics i tretoppene. Og i tillegg bruke bueskyting og quarterstaff-drilling som fokus og sentreringsøvelser. For oss gjør dette treningsøkten til noe morsomt samtidig som det er fysisk og kreativt utfordrende.Med dette kurset ønsker vi å ha et fokus på gleden og lekenheten med det å være aktiv. Det er absolutt treningsutbytte i treklatring eller hoppe fra sten til sten i en brusende elv. Vi ønsker å gi unge menn et innblikk i hvordan man kan bruke skogen som sitt treningssenter.
Vi liker å være kreative når det gjelder trening og trives best med utendørs aktivitet. Der kan vi bruke bruke elementer man vanligvis ikke bruker i et treningsstudio.
Vi er  tre kamerater i alderen 25-30 som er opptatt av sunn og kreativ trening. Vi har lekt oss i naturen over mange år og nå vil de dele denne gleden med deg. Ønsker du å være med på dette send en melding til naturlig-vis.org.
Hilsen Magnus. Joakim og Jacob. 

TRE NING OG BUESKYTING FOR UNGE GUTTER
4,500.00

Det er foreløpig ikke satt opp datoer for dette kurset. Send oss gjerne en mail om du er interessert i kurset så holder vi deg oppdatert når vi setter opp nye kurs..

Påmelding  ved betaling. For spørsmål ring Vibeke på mobil 93669999.

Kursbetingelser

Praktisk info om Lonin

Quantity:
Add To Cart