Back to All Events

VILLMAT I VILLMARK


Vil du lære å lage deilig granskuddsirup, pesto av ”ugress” og rose eller urtesalt. 

Vi skal spise og lage mat av det vi finner rundt småbruket Lonin i Telemark. Rita kan alt om naturens spisskammers og tar oss med på en lærerik og smakfull reise i det grønne. 

Vibeke gir deg deilige morgenøvelser og du kan nyte vakker natur og den spesielle energien på dette stedet. Spesiellt også fordi månen er full denne helgen. Rita vil fortelle om månens magi lørdag kveld.  

“Ville vekster og urter i maten fortryller hverdagen og forgyller festen.”

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokal produsert helse kost. Vi kan begynne å se naturen rundt oss som et gedigent matfat. Mat som strutter av sunnhet og livskraft! 

Vi skal være på gården Lonin i Telemark som ligger i kraftfull natur omkranset av  skog, fjell og vann. Kun 2 timer fra Oslo. Vi starter fredag 16 nov kl 18.00 og avslutter søndag 18 nov kl 16.00 Helgen koster 3500,- inkludert undervisning, opphold og mat.  Påmelding til vibeke@moden.no   mob 93669999

se solskinnet.no for mer info om Rita sine kurs. 

Kurset gjennomføres på LONIN den 14.-16. juni med Rita Amundsen og Vibeke Vigeland

villmat_banner.jpg
lonin_kjøkkenvegg.jpg
lonin_drivhus_dag.jpg