YORBA vinter2024 - hvor kan jeg trene ?

YORBA
bevegelser for myke hofter, nakke og skuldre.

En Yorba time inneholder øvelser for en dypere pust, kontakt med tyngden i kroppen ( jording) og dermed økt bevegelighet. Du veiledes gjennom øvelser for hele kroppen som åpner og frigjør spenninger, så energien kan skape den deilige Yorbafølelsen. Etter en time vil du føle deg avspent, tilstede og glad.

Timen inneholder styrkende øvelser med mye sirkelbevegelser og bølger som løser opp spenninger i nakke, skuldre og hofter. Alle øvelsene kan tilpasses din kropp og jeg bruker deilig musikk.

Bli med å tren YORBA.

Faste timer
Tirsdag i Heggedal,Friheim, Åmodtvn 15 kl. 19.00-20.20. Starter 9.januar med gratis prøvetime
Pris 2650 for10uker fra 16 januar-19mars. Påmelding til vippsnr 588190

Torsdag i den flotte salen på Steinerskolen i Bærum kl 19.00-20.20 Starter 11 januar med gratis prøvetime
Pris 2650,- for 10 uker fra 18 januar-21 mars Påmelding til vippsnr 588190

Det er åpent for prøvetime 9+11 januar. Påmelding til vibeke@naturlig-vis.org.

For å fortsette kreves påmelding til 10 ukers kurs til vipps nr 588190.

Jeg inviterer innimellom til Yorba ute, gjerne ved fullmåne. Du kan be om å bli medlem av Yorba på FB så får du info der.

Yorba helger og retreats
Du kan bli med på Yorba retreat over en helg og fordype deg i denne helhetlige treningsformen. Yorba er et samisk ord som betyr sirkel og er også inspirert av Enso sirkelen fra zen filosofien, som utrykker det øyeblikket der sinnet er fritt til å la kroppen skape. Retreatene holdes i kraftfull vakker natur, på et småbruk i Telemark.

Jeg tilbyr også workshop og foredrag. Ønsker du Yorba der du bor kan jeg komme å holde workshop, hvis det er samlet min 10 ivrige kvinner. Vi kan trene ute eller inne.

Sagt av tidligere deltagere:

«Yorba helgen har endret meg, jeg har blitt mer jordet. Jeg vil ta vare på meg selv på en annen måte. Jeg kommer til å leve renere og roligere «

" Yorba gjør meg friere. Jeg våger å utrykke meg og blir stolt av kroppen min. De slitsomme tankene forsvinner ut av hodet når jeg kommer i kontakt med min indre styrke. Jeg føler meg myk og kvinnelig, jeg har god dyp pust som gjør at stress slipper taket. Jeg blir mer åpen i kroppen og sinnet”

YORBALOGO.jpeg