Yorba Retreat for deg, vakre kvinne, uansett alder.

Retreat for deg, vakre kvinne uansett alder. Bli med ut i kraftfull natur og bli inspirert av andre kvinner.

Vi møtes på småbruket Lonin i Telemark. Du får deilig Yorba og frigjørende dans, inspirasjon fra kvinner i forskjellig fase i livet og nærende viktige samtaler.

Overnatting i deilige senger i 1,2 eller 3 sengs rom og god kortreist vegetar mat.

Denne helgen utforsker vi gleden over å være kvinne og energien i den følelsen. I felleskap. I forskjellige faser og alder. Sammen lærer vi av hverandre. Det begynner med jording og naturen tett på prosessen. Vi åpner for en tillit til alt som er vakkert , sårt, kraftfullt og ærlig.

Retreaten holdes av Vibeke, Veronica og Maja - 3 kvinner i forskjellig alder som har kjent på gleden av å lære fra hverandre uavhengig av alder. Vi har beriket hverandre og har alle en spesiell kjærlighet til kvinnens vesen.

Vi er fascinert av kvinnekroppen, sykluser og det feminine. Vi jobber alle med dans og yoga som utrykk og ønsker å dele på hver vår måte hvordan du kan finne ditt. Vi vil sammen skape viktige samtaler rundt alle aspekter av det å være en kvinne. Vi ønsker å bygge opp glede over egen kropp, stolthet over våre unike evner og vår naturlige syklus.

_DSC9814.jpg

Maja underviser i yoga, pust og meditasjon, med stort fokus på hva det vil si å komme i dypere kontakt med vår intuisjon. Hva det vil si å få kontakt med seg selv innenfra, gjennom bevegelse, pust og tilstedeværelse og hva det vil si å ”holde rom” – for seg selv og andre. Gjennom dette ”rommet” kan vi lege både oss selv og andre- det handler om å finne veien inn og oppdage styrken, intuisjonen og lekenheten som ligger i følelsene våre som kvinner. Gjennom å oppdage, møte og forstå det som lever i oss kan vi finne veien til balanse og den kreative og skapende kjernen som bor i alle oss kvinner.

11235054_10205936898994339_4644973049095086533_n.jpg

Vibeke ønsker å dele Yorba og det magiske ved kvinnens natur. Yorba er en treningsform skapt for kvinnekroppen med myke og deilige øvelser. Du får en god kontakt med det feminine, jording og pusten. Vibeke har skrevet boken Moden , kunsten og bære alderen med visdom og ønsker å dele sine tanker rundt det å ære alle kvinnens faser og hvordan vi påvirker hverandre på tvers av alder. Hun har en sterk tro på naturkvinnens egenskaper.

196935040_147946427272950_1331329880392235132_n.jpg
image3.jpeg

Veronica vil fremst fokusere på kravløs dans og meditasjon. Vi flytter perspektivet bort fra det ytre blikket og utforsker dansen og kroppen innenfra og ut. Veronica guider deg inn i en dyp tilstedeværelse i dansen der vi jobber med å ta plass i egen kropp og utforske det kreative, lekne og sensuelle i oss.

MD0eRECw.jpeg

Vi starter fredag kl 18.00 og avslutter søndag kl 16.00

Vi skal være på gården Lonin i Telemark, som ligger i vakker natur omkranset av skog, fjell og vann. Kun 2 timer fra Oslo. Det er mulig å ta tog til Kongsberg og hentes der ev organisere samkjøring.

Pris for helgen er 3400,-   Inkluderer opphold i eget rom, 2 eller 3 sengs rom. Deilig hjemmelaget mat. Kurs og øvelser. Det er mulig å sette av tid før og etter kurset til individuell oppfølging hvis det skulle være ønskelig. 

Kurset holdes av Veronica, Maja Vibeke

Påmelding til vibeke@naturlig-vis.org