PRAKTISK INFO OM LONIN

På Lonin har det bodd mennesker og dyr siden slutten av 1700 tallet. Her har det blitt ystet ost, dyrket mat og høner har trippet rundt. Etter at det siste paret som drev gården gav seg ble det stille på Lonin og husene stod lenge tomme. Så, en vakker dag i 2011 fant vi dette stedet og forelsket oss med det samme.

På Lonin har det bodd mennesker og dyr siden slutten av 1700 tallet. Her har det blitt ystet ost, dyrket mat og høner har trippet rundt. Etter at det siste paret som drev gården gav seg ble det stille på Lonin og husene stod lenge tomme. Så, en vakker dag i 2011 fant vi dette stedet og forelsket oss med det samme.


VELKOMMEN TIL LONIN
Her ønsker vi at alle skal føle seg som hjemme. Alt som er her er tilgjengelig for deg under ditt opphold.

På Lonin er vi som en storfamilie. Sover flere sammen i store rom. Vi har gode senger,madrasser, dyner og puter. Vi har noen enkeltrom og flere dobbeltrom. Er vi mange setter vi opp telt. Vi har også 2 hengekøyer med myggnetting hvis du vil sove ute.

Ta med klær etter forholdene, vi er mye ute. Eget sengetøy. Håndkle og ev badekåpe til badstue. Ønsker du å låne av oss koster sengetøy 150,- håndkle 50,-

Vi starter alltid dagene med morgenøvelser i salen før felles frokost. Vi serverer god hjemmelaget mat. Stort sett vegetarisk. Vi har deilig frokost buffet, lunsj er salat, pai suppe osv, Til middag serverer vi varme retter. De fleste kursene er alkoholfrie. På enkelte arrangementer kan du kjøpe Lars sitt hjemmebryggede øl.

For at vi skal få planlagt måltidene er det viktig at du gir oss beskjed om allergier og spesielle behov senest 3 dager før kursstart.

Det er dårlig mobildekning på Lonin og det er fint. Det gjør at vi får de gode samtalene og at undringen aktiveres.


Må du avbestille må det skje 1 uke før kurstart. Les mer om våre kursbetingelser.
På Lonin har vi bier og du kan kjøpe vår fantastiske honning med deg hjem.

VEIBESKRIVELSE

Fra Oslo tar det 2 timer å kjøre bil til Lonin. Du kjører E18 til Drammen. Der tar du av mot E134 retning Hokksund , Mjøndalen. Følg deretter E134 helt til Kongsberg. I Kongsberg kjører du over elven og følger FV40. Etter ca 10 min tar du av til Bolkesjø og Jondalen på FV 37. Ved Ormemyrkrysset følg 364 rett frem. Etter Hovin ta av ved Gvæven mot høyre og kjør grusveien ( ca 5 min) til du ser et laftet stabbur. Du er fremme. (Du kan evt legge inn Gveven, 3652 Hovin i Telemark dersom du kjører på GPS, men du kan ikke regne med å ha dekning helt frem.)

Vi gleder oss til å dele vår vakre håndlaftede oase med deg.
Les mer om Lonin