ET LONINDØGN 31. AUGUST. 2019 - POESI I SKOGEN

poesimons2018.jpg

Et magisk døgn i skogen.

En liten åpning for stor kunst ble skapt i de dype skoger, en magisk dag i ord og toner og næring til sjela. Det vil varme til langt ut i vinterkulden. Helt til vårens solstråler treffer, og vi ser frem til neste gang. Neste Lonin døgn blir søndag 31. august 2019

Jeg er fylt av livet
..... fylt til randen 
det løper over av varme og lykke
over at vi mennesker er i stand til å fylle hverandre
så livet løper over sin bredder. Skrevet av Vibeke etter poesidøgnet i 2017.

Poesi, musikk, dans, hjemmelaget mat, poetiske samtaler rundt bålet, hjemmebrygget øl og godt vennskap

Dette blir tredje året vi arrangerer poesi og musikk i skogen. It is a gift to experience felleskapet and enrichment in the evening gives. Det intime formatet gir en helt spesiell opplevelse. Vi har tidligere hatt glede av å høre blant andre Randi Mossing, Håvard Rem, Kristin Ma Ellefsen, Ove Røssbak og Harald Nesse. Hvem kommer i 2019 blir annonsert snart.

Hilsen fra en gjest: Takk for inspirerende og hjerterytende dager.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen igjen

Hilsen Vibeke og Lars